× HOme MeNUKAART High Tea High Wine High Gin Evenementen Bedrijfsevenement Organiseren Vacatures COntact Reserveren TelefOOn ROUTe SOcials

WelkOm Bij

Miss Central

Welkom in onze "happy, healthy place"!

Evenementen Bij Miss Central

Miss Central heeft een doorlopende agenda met leuke evenementen. Laat je verrassen en beleef een avondje uit bij Miss Central aan de Laat in centrum Alkmaar.

VOOrwaarden vOOr annuleren van gekOchte tickets vOOr Onze events

Het is in principe niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren. In voorkomende gevallen kunnen tickets in overleg worden omgezet naar eenzelfde event op een andere datum. Annuleren van tickets kan altijd in de volgende gevallen: Indien het event is afgelast; Indien het event is verplaatst en het ticket is gekocht voordat het event werd verplaatst. In bovenstaande gevallen ontvang je een mail met instructies over hoe je jouw ticket kan annuleren en je aanbetaling kan worden gerestitueerd.

Gezelligheid in centrum alkmaar

Bijkletsen met vrienden onder het genot van een kop koffie met een heerlijk taartje, uitgebreid lunchen met familie of aan het eind van de dag lekker borrelen na het shoppen: het kan allemaal. Je bent op dinsdag t/m zaterdag vanaf 09:30 tot 18:00 uur en zondag van 12:00 to 18:00 uur welkom.
En heb je zin in een leuke avond zoals een Comedy Diner of kookworkshop, een goed verzorgd bedrijfsevenement of zoek je een leuke locatie voor een feest: Miss Central biedt volop mogelijkheden.
Ook kun je bij ons terecht voor een heerlijke High Tea, High Wine of High Gin.

Maar ook speciale feestjes zoals een Babyshower, Sweet 16, Forever 21 en Lovely bride organiseren wij graag voor je.
Klik op één van de mogelijkheden voor meer informatie.

Happy, Healthy, Unique, kOm langs!

We hopen je snel te mogen verwelkomen en onder te dompelen in alles waar Miss Central voor staat; Happy, Healthy, Unique!