× HOme MeNUKAART High Tea High Wine High Gin Evenementen Bedrijfsevenement Organiseren Vacatures COntact Reserveren TelefOOn ROUTe SOcials
Bedrijfsevenement organiseren

Bedrijfsevenement Organiseren Bij

Miss Central

Bedrijfsevenementen op locatie in Centrum Alkmaar

Bedrijfsevenement Organiseren

Speciaal voor bedrijven heeft Miss Central leuke mogelijkheden om een mooi bedrijfsevenement te organiseren. In een sfeervolle omgeving zorgen wij voor een heerlijke, goed verzorgde avond waar nog lang over nagepraat wordt. Kies je voor comedy, een heerlijk diner, een geweldige disco avond of voor de altijd populaire muziekbingo van Beppie Bijsient? Wij vertellen er graag meer over.

Bedrijfsevenement Organiseren bij Miss Central?

Dat kan! Bel ons of stuur een mail naar Miss Central. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dagen en tijden.

PersOneelsfeest Organiseren

Iets leuks organiseren voor het team? Van 25 of 120 personen? Wij maken er een geweldig feest van. Een origineel comedy diner, gezellige borrel met superleuke quiz uit de jaren '80 en '90, een feestelijke muziekbingo met Beppie Bijsient, een heerlijke avond dansen met DJ en hapjes en drankjes, het 'Ik houd van Holland' spel of een fantastische cocktailavond? Kom genieten bij Miss Central!

Origineel persOneelsfeest

Een origineel personeelsfeest verzinnen kan soms best lastig voor een bedrijf zijn. Wij denken graag met je mee, hebben super veel leuke ideeën en verzorgen de leukste avonden.

Bedrijfsevenement vOOrbeelden

Van borrel tot diner, van lekker quizzen tot een avondje dansen. Van kleinschalig tot groots. Bij Miss Central gebeurt van alles! Benieuwd wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen?

Klein bedrijfsevenement tOt 20 persOnen

Op zoek naar een leuke locatie en evenement tot ongeveer 20 personen? Iedere maand organiseren wij leuke evenementen zoals Comedy Diner, Crazy Bingo en Pink Night. Wij reserveren een gezellige tafel voor jullie zodat jullie kunnen genieten van een compleet verzorgde avond.

Bedrijfsevenement in Alkmaar

Welkom in onze 'happy, healthy place'! Middenin het centrum van Alkmaar. Na lekker een dag stadten of een bezoek aan 1 van de vele toeristische trekpleisters, bezoek je natuurlijk Miss Central! Ook voor een high tea of high wine of andere gezellige gebeurtenis kun je bij ons terecht.

Bedrijfsevenement Organiseren bij Miss Central?

Bel naar 072 7858429, maar je kunt ook per email reserveren. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dagen en tijden.

Bedrijfsevenement in Alkmaar met heerlijk eten Bedrijfsevenement Bingoavond met Beppie Bijsient