× HOme MeNUKAART High Tea High Wine High Gin Evenementen Bedrijfsevenement Organiseren Vacatures COntact Reserveren TelefOOn ROUTe SOcials
High wine in het centrum van Alkmaar

High Wine Bij

Miss Central

Heerlijke wijnen gecombineerd met verrassende hapjes, dat is de high wine bij Miss Central

High Wine Alkmaar

Zin in een gezellige High Wine op een mooie locatie in Alkmaar? Aan de bar, in 1 van onze fauteuils of op de mooie bank, waar je ook zit, het is genieten bij ons!

High Wine reserveren?

Dat kan! Bel ons of stuur een mail naar Miss Central. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dagen en tijden.

Leukste High Wine lOcatie in Alkmaar

Een High Wine bij Miss Central is een unieke ervaring. In ons gezellige plekje aan de Laat in Alkmaar valt van alles te zien. Een gezellige bar, fijne zitjes en mooie eettafels, zo vindt iedereen zijn favoriete plek. Kijk eens om je heen en laat je verrassen door de vele behangen, accessoires en bijzondere lampen. Achter elk item zit wel een verhaal.

High wine met vrienden

Mooie momenten maken met vrienden of familie, dat lukt zeker met de heerlijke high wine bij Miss Central. Wij serveren kwalitatief prachtige wijnen. En natuurlijk hebben wij daar de hapjes zorgvuldig bij uitgezocht.

Wat kOst een high wine?

Samen genieten van heerlijke wijnen in combinatie met lekkere, bijpassende hapjes. Voor € 32,95 hebben wij een mooi arrangement samengesteld.
Benieuwd naar wat wij serveren? Neem dan even contact met ons op.

Wat krijg je Bij een high wine?

3 soorten wijn met bijpassende hapjes die de kok speciaal voor jou heeft samengesteld! Zijn creatieve brein is losgegaan en daar is een mooi arrangement uitgekomen.
We beginnen met een heerlijke cava. De leuke hapjes houden we nog even geheim. Dat maakt de verrassing groter. Vervolgens kunnen jullie genieten van een heerlijke frisse witte wijn.
Sluit af met een prachtige rode wijn en het high wine arrangement is compleet. Laat je verrassen en reserveer nu! reserveren

High wine arrangementen

Wil jij iets leuks organiseren en ben je op zoek naar een gezellig arrangement? Kom genieten bij Miss Central, wij regelen een heerlijke high wine voor jullie! En wil je eens iets anders qua decoratie? Ook daar denken wij graag in mee. Regelmatig organiseren wij bijzondere events dus qua styling ben je bij ons aan het juiste adres.

High wine reserveren

Dat kan! Bel naar 072 7858429, maar je kunt ook per email reserveren. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dagen en tijden.

High wine arrangement bij Miss Central High wine met vrienden