× HOme MeNUKAART High Tea High Wine High Gin Evenementen Bedrijfsevenement Organiseren Vacatures COntact Reserveren TelefOOn ROUTe SOcials
Heerlijke high tea in het centrum van Alkmaar

High Tea Bij

Miss Central

High Tea in een gezellige omgeving met bijzondere soorten thee en heerlijke hapjes

High Tea Alkmaar

Zin in een gezellige High Tea op een mooie locatie in Alkmaar? Kom genieten bij Miss Central. Wij maken iets speciaals van je High Tea! Met bijzondere theesoorten van het merk Simon Levelt, vers gemaakte zoetigheden en hartige hapjes, gepresenteerd op uniek servies wordt je High Tea een waar feestje.

High Tea reserveren?

Dat kan! Bel ons of stuur een mail naar Miss Central. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dagen en tijden.

Leukste High Tea lOcatie in Alkmaar

Een High Tea bij Miss Central is een unieke ervaring. In ons gezellige plekje aan de Laat in Alkmaar valt van alles te zien. Een gezellige bar, fijne zitjes en mooie eettafels, zo vindt iedereen zijn favoriete plek. Kijk eens om je heen en laat je verrassen door de vele behangen, accessoires en bijzondere lampen. Achter elk item zit wel een verhaal.

Genieten van een high tea met vriendinnen

Of je nu met 2 personen komt of met 12, je bent van harte welkom. Wij zorgen voor een mooie tafel waar je samen met vrienden, familie of kennissen kan genieten van al het lekkers wat de kok van Miss Central maakt.

Wat kOst een high tea?

Bij Miss Central betaal je voor een heerlijke, uitgebreide high tea € 23.95 p.p. Gluten-, suiker, lactosevrij, vegan of koolhydratenarm? Dat is zeker, tegen een meerprijs, mogelijk bij ons.
Gedurende 2,5 uur schenken we diverse smaken Simon Levelt thee. En wil je iets extra's? Bijvoorbeeld een frisse smoothie, een heerlijke kan 100% natuurlijke lemonade SOOF of een feestelijke cava? Wij regelen dat voor jou! Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Wat krijg je Bij een high tea?

In ieder geval thee! Want dat is de basis van de high tea in Nederland.
Simon Levelt. Bekend van de mooie, pure kwaliteit. Naast de pure theeën weten ze het beste uit smaken te halen door ze met elkaar te combineren. Alle gemengde losse thee die je bij ons drinkt, is met aandacht gemelangeerd om de mooiste smaakcombinaties te creŽren. Maar wat kan je nog meer van onze High Tea verwachten? Heerlijke hapjes, zoet en hartig en mooi gepresenteerd. Laat je verrassen en reserveer nu.

Vega en Vegan High Tea

Ook voor een vega of vegan high tea kan je bij Miss Central terecht. Neem contact met ons op, wij vertellen er graag meer over. Welkom in onze 'happy, healthy place'!

High tea glutenvrij

Bij Miss Central kun je een glutenvrije high tea reserveren. Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor jou aan de slag.

High tea Organiseren

Ben jij dit keer de aangewezen persoon om iets leuks te organiseren?
Kom genieten bij Miss Central, dan zit je zeker goed!
Je kunt kiezen uit verschillende soorten high tea. En heb je een bepaald thema in gedachten? Ook daar denken wij graag in mee. Regelmatig organiseren wij babyshowers, Sweet 16th party's en 21 Dinners dus qua styling zit je op het juiste adres.

Vega en glutenvrije high tea High tea met heerlijke thee van Crusio High tea met heerlijke zoetigheden